Samoletni bileti

Самолетни билети >> Самолетни билети до Ница

Самолетни билети до Ница

Южна Франция – това е Прованс, прекрасен хълмист край украсен с ароматни полета от билки, главно лавандула, с типичните си градчета и селца. Крайбрежието на Френската Ривиера остава и през ваканцията френско, защото се изпълва с хора, избягали от претъпканите от туристи градове. Приморските курорти, като Монако, Сен Topez, Кан или Ница, с уникалната си атмосфера станали любими на известни и богати хора, със сигурност ще се харесат и на Вас.

Добре известният курорт Ница може да бъде посочен като икономически и културен център на региона. Той се простира в Залива на ангелите, заобиколен от приморските Алпи. Основан е още 400 г. пр.н.е. от гърците и историята му преминава през вековете. В криволичещите улички на стария град Стара Ница ще намерите много барокови църкви. Историческото пристанище е обградено от къщи от XVIII век в червено и жълто. В предградието Симиез (Cimiez), сега луксозен квартал, ще намерите останки от римски бани и амфитеатър.

Tagy: самолетни билети до ница, самолетни билети от софия до ница, евтини самолетни билети до ницаSvatební agentura , Svatba v zahraničí